През 1997 г. съобщенията за наблюдения на НЛО идват на

...
 
През 1997 г. съобщенията за наблюдения на НЛО идват на
Коментари Харесай

НЛО – извънземни или свръхсекретни проекти на военните?

 

През 1997 година известията за наблюдения на НЛО идват на групи от Югоизточна Англия. Често са съпроводени от небрежно направена фотография с размазано изображение. Журналистите са във екстаз и пълнят първите страници на вестниците. В същото време военните се забавляват и мълчат. Мълчат за това, че в графство Норфолк, откъдето идват известията за НЛО, няколко въздушни бази на Кралските военновъздушни сили и оттова излизат безпилотни апарати – дронове, които в действителност наподобяват на НЛО. Те са направени от желязо, което може да издължи 20-кратно увеличение на гравитацията, което е недопустимо за водачите на обичайните самолети. Безпилотните машини са в положение, витаейки във въздуха, ненадейно да ускорят, да създадат внезапен завой на 90 градуса или да спрат внезапно.

 

Привържениците на мнението, че НЛО, са апарати, правени на Земята, показват още, че държанието на военните постоянно е едно и също при сигнал за разрушило се нещо като НЛО.

Те незабавно идват на мястото на злополуката, слагат кордон и изтласкват всички външни лица допустимо най-далеч. Авариралото устройство се отнася с камион в незнайна посока, деликатно увито в тента. Всички неволни очевидци на случая са посъветвани да не помнят видяното. Но каквото и да кажат специалистите по-късно, очевидците настойчиво се кълнат пред камерата: „ Видях го с очите си! Това беше НЛО, което военните пристигнаха и водиха “.

 

Няма подозрение, че доста наблюдения на НЛО в действителност са на съвременни военни самолети. И няма подозрение, че военните и разследващите организации нямат нищо срещу, когато тези кораби се възприемат неправилно като „ извънземен галактически транспортен съд “. Но доста от оперативните и дизайнерски характерности на някои НЛО са надалеч по-съвършени от наличната сегашна човешка технология, сочат последователите на мнението, че следените неидентифицирани летящи обекти по целия свят идват от други планети и от други места в безкрайния Космос. Като доказателство преди всичко се показва способността на някои НЛО да трансформират външния тип, в това число форма, компактност и размер. Преобразуването е още по-чудодейно, тъй като материалната форма на избрани неидентифицирани обекти бързо се заменя от светлинна или сходно на плазма. Често едно НЛО скоростно се разделя на голям брой обекти като него и също толкоз скоростно всички се сливат още веднъж дружно.

 

Появяват се в една част на небето и безусловно за момент се появяват в напълно друга част на хоризонта. Витаят тихо и се движат с голяма скорост, без да оставят бликам или диря. Когато изтребители се пробват да ги прехванат, постоянно НЛО си играят с тях за известно време на котка и мишка. Демонстрират летателни маневри, изискващи сили, които надминават равнищата на човешка устойчивост.

 

Към тези обстоятелства последователите на извънземния генезис на неидентифицираните летящи обекти допълват и това, че е необяснимо, в случай че човечеството основава такива въздушни качества в продължение на толкоз доста десетилетия, за какво НЛО летят пред очите на цивилното население или по търговски въздушни направления. Задава се и въпросът за какво не се употребяват тази технологии за превозване на земните астронавти в Космоса. Няма смисъл, в случай че сходни на НЛО качества са основани от индивида, те да не бъдат приложени в проучването на Космоса. Защо тези съвършени от земна позиция технологии не се употребяват във война и по-точно - за преустановяване на всички военни спорове на Земята? Още по-логичен е въпросът за какво не се употребяват тези НЛО технологии в търговски въздушни полети. И още по-същественият въпрос – за какво сходни съвременни изобретения като НЛО обектите не са употребявани за завладяване на Земята. Дали пък редът в Космоса не е надалеч по-различен и по-миролюбив от земния?

Източник: Уикенд

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР